Smeg wijnkoelkast

Smeg is een eigenzinnig Italiaans merk dat bekend is als fabrikant van huishoudelijke apparatuur. De stijlvolle vormgeving en de hoogwaardige kwaliteit zijn typische kenmerken van dit merk. Dit zie je ook zeker terug in de wijnklimaatkasten van dit merk. Extraatjes, zoals de sommelierlades die onder compacte inbouw wijnkoelkaste passen, maken de wijnkoelkasten van dit merk net wat luxer en opvallender dan die van andere merken. Ook de mogelijkheid om je wijnklimaatkast via Wifi in te stellen toont hoeveel waarde Smeg hecht aan gebruiksgemak. Als je een wijnkoelkast zoekt die van alle gemakken voorzien is, is Smeg dan ook een goede keuze.

Een Smeg wijnklimaatkast als inbouw model

Bij Smeg heb je de keuze uit inbouw en vrijstaande wijnklimaatkasten. De meeste keuze heb je als je voor een inbouw wijnklimaatkast kiest. Veel van de inbouw modellen van Smeg zijn 45 centimeter hoog. Hierdoor sluiten ze perfect aan op andere inbouw keukenapparatuur. Qua ontwerp kies je uit drie stijlen. Het minimalistische Dolce Stil Novo, het elegante Linea en het industriële Classici. In deze stijlen zijn ook andere huishoudelijke apparaten verkrijgbaar, waardoor je een samenhangend geheel maakt van je keuken. Onder de inbouw modellen van 45 centimeter hoog kun je een speciale sommelierlade installeren. In deze lade vind je alles wat een echte wijnliefhebber nodig heeft. Naast de inbouw modellen van 45 centimeter hoog heeft Smeg ook een paar onderbouw modellen in het assortiment. Deze passen qua hoogte perfect onder een aanrechtblad.

Een vrijstaande Smeg wijnklimaatkast: SCV115A

Wil je geen inbouw wijnklimaatkast, maar een hoge vrijstaande wijnkoelkast? Dan is bij Smeg de SCV115A een goede keuze. Deze wijnkoelkast heeft een capaciteit van 197 flessen en is uitgevoerd in de industriële Classici-stijl. De wijnklimaatkast heeft twee temperatuurzones en heeft verschillende uitneembare leggers van hout. De LED verlichting maken het geheel mooi af. Het scharnier van de deur zit rechts. Wil je deze liever links hebben? Dan kies je de SCV115AS.

Wat zijn de prijzen voor Smeg wijnklimaatkasten?

Smeg wijnklimaatkasten onderscheiden zich door hoge kwaliteit, veel gebruiksgemak en een uniek ontwerp. De prijs voor deze wijnkoelkasten ligt tussen de €1800 en €3000. Dat is niet goedkoop, maar het zijn ook zeker niet de de duurste wijnklimaatkasten die verkrijgbaar zijn.

De beste Smeg wijnklimaatkast voor jou

Zoek jij een goede wijnklimaatkast van hoge kwaliteit en met een prachtig ontwerp? Dan ben je bij Smeg aan het juiste adres. Dit Italiaanse merk verzorgt hun producten tot in de puntjes. Bovendien passen de wijnkoelkasten qua ontwerp uitstekend bij andere keukenapparatuur van Smeg. Wil jij in 2023 je keuken uitbreiden met stijlvolle apparatuur? Dan is een Smeg wijnklimaatkast dus een goede keuze.