AEG wijnkoelkast

AEG is een bekend merk als het gaat om keukenapparatuur. Zij hebben een aantal wijnkoelkasten in het assortiment die qua ontwerp en gebruiksgemak naadloos aansluiten op de andere AEG apparaten in jouw keuken. Zoek jij in 2023 een wijnkoelkast die flexibel in gebruik is en tegelijkertijd stijlvol in je keuken staat? Dan is een AEG wijnklimaatkast het overwegen zeker waard.

AEG wijnklimaatkast inbouw modellen

AEG wijnklimaatkasten zijn enkel verkrijgbaar als inbouw en onderbouw modellen. Vrijstaande wijnkoelkasten heeft AEG helaas niet in het assortiment. Qua onderbouw en inbouw modellen heeft AEG dan wel een aantal fijne keuzes. Zo zijn de wijnklimaatkasten van AEG vaak erg flexibel in gebruik. Hierdoor passen er flessen van verschillende formaten in de wijnklimaatkast. Ook zijn de wijnklimaatkasten zo ontworpen dat ze naadloos aansluiten op andere inbouw apparatuur van AEG. Zo creëer je een mooi geheel in je keuken.

Een populair inbouw model van 45 centimeter hoog: AEG KWK884520B

Een goed voorbeeld van een goede wijnklimaatkast van AEG is de KWK884520B. Deze compacte wijnklimaatkast sluit aan op andere keukenapparatuur van de AEG Compact-lijn. De wijnklimaatkast heeft een strak ontwerp en geen handgrepen. In het compacte ontwerp passen maximaal 18 wijnflessen tegelijkertijd. Door het flexibele ontwerp van de rekken passen er bovendien zowel grote als kleine flessen moeiteloos in de wijnkoelkast. In reviews van gebruikers van deze wijnklimaatkast is te lezen dat ze erg te spreken zijn over het mooie model en hoge gebruiksgemak van de wijnk

Een AEG wijnklimaatkast als onderbouw

Een onderbouw wijnklimaatkast lijkt op een inbouw model, maar is speciaal gemaakt voor plaatsing onder het aanrechtblad in de keuken. Hierdoor hebben onderbouw klimaatkasten meestal een hoogte tussen de 82 en 87 centimeter. Een voorbeeld van zo’n onderbouw wijnklimaatkast is de SWB66001DG. Dit model is 82 centimeter hoog en biedt plaats voor maximaal 52 flessen. Onder andere de ingebouwde LED verlichting maken van deze wijnklimaatkast een prettig apparaat in gebruik.

Veelgestelde vragen over AEG wijnkoelkasten

Heb jij een vraag over AEG wijnkoelkasten? Wij hebben het antwoord!

AEG wijnklimaatkast kopen?

AEG wijnklimaatkasten zijn enkel verkrijgbaar als inbouw en onderbouw modellen. Een goed voorbeeld van een goede wijnklimaatkast van AEG is de KWK884520B. De wijnklimaatkast heeft een strak ontwerp en geen handgrepen. In het compacte ontwerp passen maximaal 18 wijnflessen tegelijkertijd.

Welke AEG wijnklimaatkast?

Er zijn diverse mooie AEG wijnklimaatkasten:

  • AEG SWB66001DG 52 flessen
  • AEG SWB63001DG smal
  • AEG KWK884520M

De beste AEG wijnklimaatkast voor jou

Als je een vrijstaande wijnklimaatkast zoekt, ben je bij AEG helaas niet aan het juiste adres. Voor een mooie inbouw of onderbouw wijnklimaatkast kun je wel goed bij AEG terecht. Helemaal als je al meerdere AEG apparatuur in de keuken hebt, past de wijnklimaatkast hier perfect bij. Er zijn compacte inbouw wijnklimaatkasten van AEG, maar er zijn ook grotere modellen. Een onderbouw wijnklimaatkast behoort ook tot de opties. Deze past perfect onder het aanrechtblad. Bepaal welke eigenschappen jij belangrijk vindt en waar de wijnklimaatkast moet passen en je vindt eenvoudig de beste AEG wijnkoelkast voor jou.