Greeploze wijnkoelkast

Heb jij een greeploze keuken? Dan zou het zonde zijn als je wijnklimaatkast wel een handgreep moet hebben. Gelukkig zijn er ook greeploze wijnklimaatkasten verkrijgbaar. Deze wijnkoelkasten zijn voorzien van een speciale technologie, waardoor je ze eenvoudig kunt openen zonder greep. Dit geeft een strakke afwerking. Er zijn zowel inbouw als onderbouw wijnklimaatkasten greeploos verkrijgbaar. Zo kies je eenvoudig de beste wijnkoelkast voor jou situatie. Wil jij in 2023 de beste greeploze wijnkoelkast kopen? Houd dan rekening met je eigen wensen en de beschikbare ruimte in je keuken. Zo vind je de wijnkoelkast die het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen over greeploze wijnklimaatkasten

Heb jij een vraag over greeploze wijnklimaatkasten? Wij hebben het antwoord!

Wat is een greeploze wijnklimaatkast?

Heb jij een greeploze keuken? Dan zou het zonde zijn als je wijnklimaatkast wel een handgreep moet hebben. Gelukkig zijn er ook greeploze wijnklimaatkasten verkrijgbaar. Deze wijnkoelkasten zijn voorzien van een speciale technologie, waardoor je ze eenvoudig kunt openen zonder greep. Dit geeft een strakke afwerking. Er zijn zowel inbouw als onderbouw wijnklimaatkasten greeploos verkrijgbaar.

Welke greeploze wijnklimaatkast?

Er zijn vele mooie greeploze wijnklimaatkasten:

  • #1 Wine Klima D106T – Wijnkoelkast – 101 flessen – 2 zones – ZWART/GLAS – 178cm inbouw – GREEPLOOS
  • #2 Pevino NG 39 flessen- Wijnklimaatkast 2 T° – Greeploos – Zwart Staal
  • #3 Dunavox Home-16 – Wijnkast 15 flessen – 1 T° – Glasdeur – Greeploos

Welke merken greeploze wijnkoelkasten zijn er?

Greeploze wijnkoelkasten zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Onder andere Liebherr en Pando hebben een ruim assortiment greeploze wijnkoelkasten. Deze greeploze wijnklimaatkasten hebben diverse afmetingen. Zo zijn er lage, maar brede wijnkoelkasten maar ook hoge en smalle wijnkoelkasten zonder handgreep verkrijgbaar. Voor elke keuken is er wel een passende greeploze wijnkoelkast te vinden.

Push to open technologie

Hoe werkt zo’n greeploze wijnklimaatkast dan? Dit type klimaatkasten is uitgerust met een push to open technologie. Hierbij hoef je enkel op de deur van de wijnkoelkast te drukken om de deur te openen. Bij veel van dit soort wijnklimaatkasten is het zelfs zo dat als je zachtjes op de deur drukt en je de deur daarna niet verder opent, de deur zichzelf na enkele seconden weer sluit. Zo blijft de wijnkoelkast nooit ongezien per ongeluk open staan. Dat bespaart energie en garandeert een beter klimaat voor je flessen wijn. Naast de push to open technologie zijn de greeploze wijnkoelkasten vaak uitgerust met mooie functionaliteiten. Zo hebben ze vaak twee temperatuurzones, waardoor je verschillende flessen wijn op hun eigen optimale temperatuur bewaart. Ook hebben ze soms handige LED verlichting aan de binnenkant, zodat je altijd goed kunt zien welke flessen er in je wijnkoelkast liggen.

Welk formaat greeploze wijnklimaatkast?

Net als bij elk type wijnklimaatkast komen ook greeploze wijnklimaatkasten in allerlei uitvoeringen. Het gaat wel vaak om inbouw wijnkoelkasten, waardoor ze goed in je keuken ingebouwd kunnen worden. Onderbouw wijnkoelkasten zijn speciaal gemaakt voor onder een aanrechtblad of bar. Daarom hebben ze meestal een hoogte tussen de 82 en 87 centimeter. Andere greeploze wijnklimaatkasten hebben diverse afmetingen. Vaak is hier wel goed over nagedacht, waardoor ze in hoogte en/of breedte precies aansluiten op andere inbouw apparatuur, zoals ovens, koelkasten of vriezers. Zo past de greeploze wijnklimaatkast niet qua afwerking mooi in je keuken, maar sluit het ook qua formaat helemaal goed aan. Er zijn kleine greeploze wijnklimaatkasten, maar ook hoge wijnkoelkasten zonder greep. Qua inhoud passen er in sommige modellen achttien flessen, terwijl andere kasten plaats hebben voor meer dan tachtig wijnflessen. Met een greeploze wijnklimaatkast kun je dus alle kanten uit.

Welke greeploze wijnkoelkast kies jij?

Een greeploze wijnkoelkast past perfect in een greeploze keuken. Zo laat je het apparaat mooi aansluiten op de strakke uitstraling van je keuken. Qua functionaliteit en formaat heb je veel keuze. Bepaal hoeveel temperatuurzones je nodig hebt en welk formaat wijnkoelkast goed zou passen. Ook zijn veel klimaatkasten uitgerust met handige extra’s, zoals mooie binnenverlichting. En ook het uiterlijk van de wijnkoelkast speelt natuurlijk een rol. Greeploze wijnkoelkasten zijn verkrijgbaar in diverse designs. Zo zijn er zwarte en witte wijnklimaatkasten zonder greep, maar ook RVS modellen zijn beschikbaar. Niet alleen het greeploze uiterlijk, maar ook de rest van het ontwerp laat je op die manier aansluiten op de uitstraling van je keuken. Zo vind je de beste greeploze wijnkoelkast voor in jouw keuken en geniet je keer op keer van perfect gekoelde wijn.