Siemens wijnkoelkast

Siemens is een bekend merk als het om huishoudelijke apparatuur gaat. Wijnklimaatkasten ontbreken dan ook zeker niet in het assortiment van dit merk. Siemens heeft zowel inbouw, als onderbouw en vrijstaande wijnklimaatkasten in het assortiment. Hierdoor hebben wijnliefhebbers veel wijnkoelkasten van Siemens om uit te kiezen. Wil jij in 2023 een wijnkoelkast aanschaffen? Bekijk dan de diverse modellen, lees reviews van gebruikers en ontdek de wijnkoelkast die bij jouw keuken past.

Een Siemens wijnklimaatkast als inbouw of onderbouw model?

Een inbouw wijnklimaatkast en een onderbouw wijnklimaatkast verschillen maar weinig van elkaar. Het enige verschil is het formaat van de wijnkoelkast. Een inbouw wijnkoelkast is geschikt om op diverse plekken in de keuken in te bouwen. Een onderbouw wijnkoelkast is speciaal ontworpen om onder het aanrechtblad of de bar te passen. Hierdoor is dit type wijnkoelkast meestal tussen de 82 en 87 centimeter hoog, terwijl een inbouw wijnklimaatkast soms wel meer dan twee meter hoog is. Neem bijvoorbeeld de iQ700 CI18WP03. Deze luxe inbouw wijnklimaatkast heeft een hoogte van 212,5 centimeter.

De Siemens iQ500 wijnklimaatkast: een mooie lijn klimaatkasten

Siemens deelt hun apparaten in verschillende productlijnen in. De Siemens iQ500 wijnkoelkasten zijn een moderne lijn wijnklimaatkasten. De KW16KATGA behoort tot de iQ500 lijn, maar ook de KU21WAHG0 behoort tot deze lijn. Dit zijn beide mooie wijnkoelkasten met een capaciteit van vierenveertig flessen. Voor een unieke presentatie van de mooiste wijnen maken ze gebruik van uitschuifbare eikenhouten planken. Dat geeft de iQ500 lijn een luxe en moderne uitstraling. Helaas heeft Siemens geen StudioLine wijnklimaatkasten in het assortiment. Wel zijn er wijnkoelkasten binnen de Glassdoor serie. Door verschillende keukenapparaten van deze serie te combineren richt je een stijlvolle keuken in.

Een Siemens wijnkoeler van 45 centimeter breed

Wil jij graag een Siemens wijnkoelkast, maar heb je weinig plaats in je keuken? Dan is een Siemens wijnklimaatkast van vijfenveertig centimeter breed een goed idee. De iQ700 CI18WP03 is zo’n wijnklimaatkast met een beperkte breedte. Dat compenseert de wijnkoelkast met een hoogte van maar liefst 212,5 centimeter. Hierdoor passen er alsnog veel flessen wijn in de luxe uitgevoerde wijnkoelkast.

De beste Siemens wijnklimaatkast voor jou

Wil jij een luxe wijnklimaatkast met een strak ontwerp? Dan is een Siemens wijnkoelkast misschien wel de juiste keuze voor jou. Siemens heeft zowel inbouw als onderbouw en vrijstaande wijnkoelkasten in het assortiment. Met fijne toevoegingen, zoals meerdere temperatuurzones en eikenhouten legplanken, heeft Siemens een goede wijnklimaatkast voor elke wijnliefhebber