Liebherr wijnkoelkast

Liebherr is een merk dat zich specialiseert in koelproducten. Naast koelkasten en vriezers verkopen zij ook verschillende wijnklimaatkasten. Zowel vrijstaande wijnkoelkasten als inbouw wijnkoelkasten zijn van dit merk verkrijgbaar. Van luxe wijnklimaatkasten met drie temperatuurzones tot simpele wijnkoelkasten voor een paar flessen wijn, van Liebherr is alles verkrijgbaar. Lieberr maakt zelf een onderscheid tussen wijnklimaatkasten, met meerdere temperatuurzones, en wijnbewaarkasten met één temperatuurzone. Zoek jij in 2023 een goede wijnkoelkast? Dan heb je bij Liebherr dus veel te kiezen.

Een Liebherr wijnklimaatkast met twee of drie zones

Als je een Liebherr wijnkoelkast met twee of drie zones zoekt, kom je uit bij de Vinidor wijnklimaatkasten. Deze wijnklimaatkasten hebben twee of drie apart regelbare zones. Zo bewaar je bijvoorbeeld witte en rode wijn elk op hun eigen optimale temperatuur. De Vinidor serie van Liebherr bestaat uit zowel inbouw wijnklimaatkast als vrijstaande modellen. Ze hebben een capaciteit tussen de 30 en 211 bordeauxflessen. Voor elke wijnliefhebber is er dus wel een passende Vinidor wijnklimaatkast te vinden. Zo is de UWTes 1672-22 geschikt voor 34 flessen tegelijkertijd, die je verdeelt over twee zones. In de WTes 5872-22 heb je drie aparte zones met in totaal plaats voor 178 flessen.

Een Liebherr wijnkoelkast inbouwen of toch een vrijstaande wijnklimaatkast?

Liebherr heeft zowel inbouw als vrijstaande wijnklimaatkasten van de Vinidor serie. Ook van bewaarkasten heeft Liebherr zowel inbouw als vrijstaande modellen. Deze bewaarkasten zijn ingedeeld in twee series. De Vinothek en GrandCru bewaarkasten hebben allemaal één temperatuurzone. De GrandCru bewaarkasten zijn luxe wijnkoelkasten. Ze zijn uitgevoerd met onder andere LED verlichting, een slot en onzichtbare scharnieren. De Vinothek bewaarkasten zijn iets minder luxe, maar bieden wel nog steeds de beste bewaaromstandigheden. Zo is de WKb 4212 een vrijstaand model met een capaciteit van 200 flessen. De UWKes 1752 is een inbouw model voor maximaal 46 wijnflessen.

De beste Liebherr wijnklimaatkast voor jou

Bij het kiezen van de beste Liebherr wijnkoelkast bepaal je eerst uit welke serie je een apparaat wil hebben. Als je een wijnklimaatkast met meerdere zones wilt, kies je een model uit de Vinidor serie. Zoek je een bewaarkast met één zone? Dan heb je de keuze uit de GrandCru en Vinothek series. De GrandCru kasten zijn net wat luxer uitgevoerd, maar daardoor ook wat hoger in prijs. Het lezen van reviews van andere gebruikers kan helpen bij het maken van je keuze. Zo vind je eenvoudig de Liebherr wijnkoelkast die bij je past.

Veelgestelde vragen over Liebherr wijnkoelkasten

Heb jij een vraag over Liebherr wijnkoelkasten? Wij hebben het antwoord!

Liebherr wijnklimaatkast kopen?

Liebherr wijnklimaatkasten met twee of drie zones, kom je uit bij de Vinidor wijnklimaatkasten. Deze wijnklimaatkasten hebben twee of drie apart regelbare zones. Zo bewaar je bijvoorbeeld witte en rode wijn elk op hun eigen optimale temperatuur.

Welke Liebherr wijnklimaatkast?

Er zijn diverse mooie Liebherr wijnklimaatkasten:

  • Liebherr EWTdf 3553 Ingebouwd Compressorwijnkoeler Grijs 80fles(sen) A
  • Liebherr EWTgw 3583 Vinidor
  • Liebherr WKEgb 582 GrandCru Thermo-elektrische wijnkoeler Ingebouwd Zwart 18 fles(sen)