Tomado wijnkoelkast

Tomado is een Nederlands merk dat al bijna 100 jaar huishoudelijke apparaten maakt. De apparaten zijn degelijk, praktisch en betaalbaar. Ook de wijnkoelkasten die Tomado in het assortiment heeft zijn zo te beschrijven. Het zijn niet de meest uitgebreide wijnklimaatkasten, maar ze doen wel precies waarvoor ze bedoeld zijn. Daarbij zijn ze goed betaalbaar, waardoor het uitstekende wijnkoelkasten zijn voor de iets minder veeleisende wijnliefhebber. Zoek jij in 2023 een goed betaalbare wijnkoelkast voor in de keuken? Dan is een Tomado wijnklimaatkast absoluut het overwegen waard.

Een simpele, maar degelijke wijnkoelkast: Tomado TRW2401B

De Tomado TRW2401B is een wijnkoelkast met een capaciteit van 66 liter. Hier kun je maximaal 24 flessen wijn in kwijt. De wijnkoelkast heeft één temperatuurzone. De temperatuur stel je heel eenvoudig in met de touch bediening aan de bovenkant. De temperatuur ligt tussen de 5 en 18 graden. Hierdoor is de kast geschikt voor witte, rode of rosé wijn. De wijnkoelkast maakt maar weinig geluid, waardoor het een prettig apparaat is om in huis te hebben. Door het compacte formaat past de wijnkoelkast bovendien eenvoudig in elke keuken. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd precies ziet welke flessen wijn er in de koelkast liggen. Ook geeft de verlichting de wijnkoelkast een mooie uitstraling.

Een Tomado wijnklimaatkast met twee zones

Zoek jij een wijnklimaatkast met meerdere klimaatzones? Dan is Tomado helaas niet het juiste merk voor jou. Tomado heeft helaas geen wijnkoelkast met twee of meer zones in het assortiment. Het is dus niet mogelijk om in een Tomado wijnkoelkast meerdere soorten wijn op hun eigen ideale temperatuur op te slaan. Als dit voor jou wel een vereiste in een wijnkoelkast is, is het dus verstandig om naar een wijnkoelkast van een ander merk te kijken. Wil je wel graag een goed betaalbare wijnkoelkast met twee zones? Dan is een wijnkoelkast van MOA mogelijk een goed alternatief.

Past een Tomado wijnkoelkast bij jou?

Bij het kopen van een wijnkoelkast moet je je afvragen of de wijnkoelkast goed bij jou past. Hoeveel flessen wijn wil je koelen? Hecht je veel waarde aan een energiezuinige wijnkoelkast? Of wil je per se een wijnkoelkast met meerdere klimaatzones? Zo kom je erachter welke wijnkoelkast het beste bij jou past. Als je een compacte wijnkoelkast met één zone zoekt, past de Tomado TRW2401B wijnkoelkast mogelijk erg goed bij jou.

Veelgestelde vragen over Tomado wijnkoelkasten

Heb jij een vraag over Tomado wijnkoelkasten? Wij hebben het antwoord!

Tomado wijnklimaatkast kopen?

De Tomado TRW2401B is een wijnkoelkast met een capaciteit van 66 liter. Hier kun je maximaal 24 flessen wijn in kwijt. De wijnkoelkast heeft één temperatuurzone. De temperatuur stel je heel eenvoudig in met de touch bediening aan de bovenkant. De temperatuur ligt tussen de 5 en 18 graden. Hierdoor is de kast geschikt voor witte, rode of rosé wijn.

Welke Tomado wijnklimaatkast?

Er zijn diverse mooie Tomado wijnklimaatkasten:

  • Tomado TRW2401B – Wijnkoelkast – Ruimte voor 24 flessen – TOUCH bediening – Regelbare thermostaat – Zwart

Welke tomado wijnkast kies jij?

Het is een eenvoudige wijnkoelkast, voor een betaalbare prijs. Bovendien maakt de wijnkoelkast maar erg weinig geluid. Dat is in huis zeker een groot voordeel. Twijfel je over verschillende wijnkoelkasten? Lees dan ook zeker de reviews van andere gebruikers. Zo ontdek je hoe de koelkast echt presteert. Dat maakt het kopen van de juiste wijnkoelkast eenvoudiger.